Kaupallinen sisältö | 18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytäntö kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, joita voidaan kerätä silloin, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Kyseistä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta muilla verkkosivustoilla tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn.

Tämän sivuston omistaa:

Tämä tietosuojakäytäntö on suunniteltu tiedottamaan asiakkaille ja tämän verkkosivuston kävijöille (‘sinä’) siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, käytetään, tallennetaan tai muuten käsitellään tällä verkkosivustolla selaillessa.

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 25. toukokuuta 2018 eteenpäin.

Tietosuojakäytännön muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jos pidämme sitä tarpeellisena. Tämän vuoksi suosittelemme, että luet ne säännöllisesti.

Muutoksia voi olla kahdenlaisia: välttämättömiä ja / tai pieniä muutoksia. Tärkeitä muutoksia voi tapahtua silloin, kun muutamme tietojesi käsittelytapaa. Tämä muutos voi vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä (esim. jos käytämme verkkosivustollemme uusia palveluja, jotka vaikuttavat merkittävästi tapaan, jolla käsittelemme tietojasi).

Pienillä muutoksilla ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja / tai velvollisuuksiisi (esim. kielelliset korjaukset tai parannukset, uudet fontit tai tyylit).

Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista etukäteen, jotta sinulla on riittävästi aikaa ymmärtää ja ottaa huomioon muutokset ennen niiden voimaantuloa.

Keräämiemme henkilötietojen tyypit

Vieraillessasi verkkosivustollamme, voimme käsitellä kahden tyyppisiä erilaisia tietojasi, jotka on esitelty seuraavaksi:

Sähköiset tunnistetiedot, kuten IP-osoitteesi, laitteellasi käyttämä käyttöjärjestelmä, yksilölliset laitetunnisteet ja matkaviestinverkon tiedot, laitteen sijainti, verkkoselaimellasi käyttämäsi selaintyyppi sekä verkkosivustollemme pääsyn päivämäärä ja kellonaika.

Vuorovaikutuksesi kumppanisivustojemme kanssa sisältää tietoja siitä, vierailetko, rekisteröidytkö vai osallistutko pelitoimintoihin millä tahansa kumppaniemme verkkosivustolla. On tärkeää huomata, että käsittelemme näitä tietoja yleisellä kootulla tasolla, eikä niitä voida jäljittää sinuun.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta ja tarkoitukset

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu etu on se, että sen avulla parannamme tuotteidemme tehokkuutta ja palveluita yleisesti ottaen. Tämän tyyppisiä tietoja käytetään mittaamaan sivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden nykyistä tehokkuutta. Lisäksi verkkosivustollamme vierailun aikana kerättyä tietoa käytetään myös yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivustomme sisällön kehittämiseen ja parantamiseen, verkkosivuston toiminnallisuuden suojaamiseen ja ylläpitoon sekä mahdollisten uhkien estämiseen.

Käytämme IP-osoitteesi tietoja lähinnä analyyttisistä syistä, esimerkiksi laskeaksesi kuinka monta kävijää tietyistä maista / alueilta vierailee verkkosivustollamme. Jotta voimme näyttää sinulle asiaankuuluvan sisällön, meidän on myös määritettävä laitteen arvioitu sijainti (esim. Tällä tavalla tarjoamme sinulle sisältöä käyttämälläsi kielellä).

Tilastollista tarkoitusta varten voimme käsitellä tietoja kumppanisivustoillamme tehdystä toiminnastasi, mikä on tärkeää tulojemme laskemisen laillisen tarkoituksen kannalta. Tällaiset tiedot sinusta ryhmitellään muiden vastaavien tietojen kanssa, jotta voimme luoda tilastoja palvelumme käytöstä.

Edellä mainittujen käsittelyyn käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Jos haluat lukea lsätietoja evästeiden käytöstä, voit lueka evästekäytäntömme.

Tiedon suojelu

Tietojesi pitäminen ajan tasalla ja suojattuna on tärkein prioriteetti tietosuojan suhteen. Olemme sitoutuneet käyttämään asianmukaisia teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa ja hyvin suojattuja vahingossa sattuneelta katoamiselta, varkaudelta, luvattomalta käytöltä tai hyväksikäytöltä, rikkomuksilta tai muulta mahdolliselta laittomalta toiminnalta.

Toinen asia, jota käytämme tietojesi suojaamiseen, on pääsynvalvonta. Ainoastaan valtuutetulla ja koulutetulla henkilökunnalla on pääsy tallennettuihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen heidän työnsä suorittamiseksi.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

  • Voit perua aiemmin annetun suostumuksen tietojenkäsittelyyn
  • Pääsy hallussamme oleviin tai käsittelemiimme omiin henkilötietoihisi
  • Pyyntö virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamisesta
  • Pyyntö tallentamiemme henkilötietojen poistamista
  • Vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja käsittelyä
  • Pyyntö henkilötietojesi käytön ja käsittelyn rajoittamisesta
  • Vaatimus henkilötietojesi siirrettävyydestä
  • Voit tehdä valituksen asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos luulet, että oikeuksiasi loukataan

Jos haluat lisätietoja näistä oikeuksista tai jos haluat lähettää meille oikeuksiasi koskevan pyynnön, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa

Voit myös ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Rekisteröity ja rekisterinpitäjä

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan rekisteröidyiksi määritellään “tunnistetut tai tunnistettavissa olevat luonnolliset henkilöt”. Koska verkkosivustollamme mahdollisesti tapahtuva henkilötietojen käsittely koskee henkilötietojasi, sinua pidetään rekisteröitynä. Siksi voit käyttää oikeuksiasi, jotka GDPR myöntää.

Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka (joko yksin tai useamman kanssa tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset, joita varten ja miten henkilötietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään. Koska me määritämme tämän tietosuojailmoituksen, joka sisältää henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen ja keinot tällä verkkosivustolla, meidän katsotaan olevan henkilötietojesi rekisterin pitäjä. Rekisterin pitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi äärimmäisen varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

On mahdollista, että tietosi jaetaan yhteisöille, jotka auttavat meitä parantamaan ja kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme (esim. markkinointi, mainonta, analytiikka, kehitys, tietoturva). Siksi voi olla tarpeen, että he käsittelevät henkilötietojasi tehtävien suorittamiseksi puolestamme.GDPR:n mukaan kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät tietojasi, ovat tietojenkäsittelijöiden roolissa. He osallistuvat käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten mukaisesti, jotka on räätälöity tietojesi suojaamiseksi. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän Tässä tietosuojakäytäntö mukaisesti. Henkilötietojasi ei myöskään siirretä organisaatiolle tai jollekin maalle, ellei ole olemassa riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi turvallisuus henkilökohtaisiin tietoihin liittyen.

On myös mahdollista, että voimme jakaa henkilötietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos sitä vaaditaan, tai meitä muuten laillisesti velvoitetaan tekemään niin.

Tietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella

Kun ja jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet toteutetaan riittävän tietosuojan takaamiseksi, kuten sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittelee.

Maat ja vastaanottajat, joille henkilötietojasi voidaan siirtää, ovat:

  • Valtio, jolla katsotaan olevan riittävä tietosuoja Euroopan komission hyväksymällä tavalla. Täältä saat lisätietoja valtioista, joilla on riittävä suojaustaso.
  • Vastaanottaja maassa, jolla ei ole riittävää tietosuojatasoa Euroopan komission mukaan. Tässä tapauksessa käytämme sopimuksia, jotka edellyttävät vastaanottajan suojaavan henkilötietojasi samojen standardien mukaisesti kuin se olisi ETA-alueella, ja panemme täytäntöön GDPR:n edellyttämät asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietojesi käsittelyssä.